lauantai 10. heinäkuuta 2010

Odotusta Vantaalla

Nyt sitten lähtö Huippuvuorille on aivan "oven" takana. Olen tullut viettämään yhteistä aikaa Vantaalle, hotelli Flamingoon, tyttöystäväni kanssa kahden päivän ajaksi. Tosin tyttöystäväni vein Kärkölään hänen ystävättärensä häihin ja itse tulin Vantaalle hetkeksi ennekuin saan hakea hänet illalla myös tänne.

Pakko on tunnustaa että lähtö aiheuttaa jonkin asteista jännitystä ja sitä kautta myös levottomuutta. Onhan matkakohde yksi haastavimmista kohteista, varsinkin purjehtien, mitä mieleeni tulee. Toisaalta mieltä painaa myös tilanne kun joudun olemaan erossa tyttöystävästäni, jonka kanssa ei muutenkaan yhteistä aikaa ole ollut liiemmin. Sanontaamme kuuluukin: "Miten sun kalenterissa olisi tilaa, siis ensi vuonna, jotta voitaisiin olla yhdessä hetki?"

Odotan kaikesta huolimatta reissustani erittäin mielenkiintoista, joka on täynnä huimia kokemuksia, arktisen alueen antaessaan parhaintaan ja minä vain saan sanattomana ihailla kaikea sitä!

Nyt jään viettämään viimeisiä "sivistyksen" parissa olevia hetkiä ja palailen reissuni aikana kaikkeen siihen mitä olen kokenut.

ps. Nyt mulla on jo yksi kirjautunut lukijakin-Kiitos sisko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti